Kategorije
Arhiva

Veliko HVALA volonterima aktivnosti “Usvoji drenjulu”

Ljeti smo zalijevali, a u jesen ubirali plodove

U subotu 13.11.2021. u Društvenom centru Drenova volonterima naše ljetne aktivnosti “Usvoji drenjulu” podijelili smo zahvalnice, majice i brošure “Dren-drevni lijek, nova istraživanja” koja je dotiskana sredstvima PGŽ-a.

Naših 9 vrijednih volontera u najtoplijim ljetnim mjesecima zalijevali su grmove i stabla drenjula na Cvetkovom trgu, oko Crkve, knjižnice GK ogranka Drenova i Sveučilišnih stanova.

Koordinatorica volontera Lucija Jančec sa zadovoljstvom nam je predstavila volontere i sve ih redom pohvalila. Zaključila je da su svi posao odradili vrlo odgovorno i više od očekivanja. Isto tako napomenula je da su volonteri jako zadovoljni i ponosni što su doprinijeli zajednici na ovaj način.

Sve to su nam i potvrdili volonteri koji su došli na podjelu zahvalnica te naglasili da će i sljedeće godine zalijevati svoje usvojene drenjule.

Na trudu i angažmanu zahvalila im se i Vesna Lukanović, predsjednica Udruge Dren, Davorka Medved, voditeljica projekta i Kristina Babić, voditeljica Društvenog centra Drenova.

Hvala svima i vidimo se na ljeto 2022.


Lenta DCD partneri