Kategorije
Arhiva

Dodjela nagrada foto natječaja Pol ure nad Rekun

Izložba radova natječaja Pol ure nad Rekun otvorena je za razgledavanje do kraja prosinca 2021.

U petak 3.12.2021. u prostorijama Društvenog centra Drenova podijelili smo nagrade pobjedničkim fotografijama natječaja Pol ure nad Rekun. Prvo mjesto osvojio je Goran Grudić, drugo Christian Grailach, treće Sandra Končarević, a pohvalu za odličnu fotografiju dobio je Livio Smilović.

Posebno priznanje i zahvalnice podijelili smo učiteljici Ivoni Trtanj i njezinim učenicima iz OŠ Fran Franković koji su nas razveselili svojim interesantnim fotografijama. Nagradu je dobio Marko Jukić za svoju krasnu fotografiju Kapele Svih Svetih.

Zahvaljujemo i članovima žirija u sastavu Borislav Božić, Petar Fabijan i Damir Medved.

Na početku dodjele nagrada prisutne je pozdravila predsjednica Udruge Dren Vesna Lukanović te riječ dala jednom od članova žirija Damiru Medvedu, predsjedniku Udruge Bez granica da nam ispriča na koji način i koji uvjeti su bili ključni za odabir najboljih fotografija. Pohvalio je sve pristigle fotografije, a posebno učenike i njihove radove. Natjecatelji su rado ispričali svoje motive i inspiraciju, iskazali su svoje zadovoljstvo uručenim nagradama i dali su prijedloge i ideje za natječaj iduće godine.

Za nagradu natjecatelji su dobili zahvalnice, teglicu marmelade od drena i šljiva koju je sama napravila Vesna Lukanović te knjigu. Učenici su dobili još i slatke dodatke i USB memorijske štapiće da svoje radove mogu spremati do novog natječaja.

Pozivamo vas da razgledate izložbu koja je otvorena kroz mjesec prosinac u Društvenom centru Drenova.


Lenta DCD partneri

Jedan odgovor na “Dodjela nagrada foto natječaja Pol ure nad Rekun”

Komentari su isključeni.