Kategorije
Arhiva

Strateško planiranje II

Smartovci nas uvijek potaknu na razmišljanje na drugačiji način

Petak 8. travnja 2022. u Društvenom centru Drenova bilo je zanimljivo na više načina. Prvi dio strateškog planiranja u kojem smo procjenjivali svoju snagu ali i slabosti je iza nas, a na drugom dijelu strateškog planiranja trebalo se fokusirati na buduću misiju i viziju DCD-a.

Sada smo već gotovo godinu i pol u projektu, iskusili smo sve prednosti i mane ovako velikog projekta, napredovali smo u znanju i sposobnostima, promijenio se svijet u ove dvije pandemijske godine, stavili smo “na stol” mogućnosti i želje i krenuli s planiranjem.

Upotrijebili smo alate kao što su papiri, flomasteri, velika bijela ploča, laptop i puno razgovora. Kakvi projekti su prikladni za nas i naše mogućnosti, tko će na njima raditi, gdje je u svemu tome Društveni centar Drenova te naši prošli, sadašnji i budući projekti?

Kako je radionica odmicala polako su se želje preoblikovale u realne mogućnosti pa iako to možda nije ono što smo na početku priče htjeli, na kraju smo zaključili da se lakše diše. Ali nije još gotovo i nije baš tako jednostavno. Ipak će dobro doći jedna (ili dvije) tablice da se sve što smo odlučili i zapiše. Čeka nas još puno posla, a već na sljedećoj radionici pričat ćemo o financijama.

Hvala našim partnerima iz Udruge Smart koji nas uspješno i učinkovito usmjeravaju.


Lenta DCD partneri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)