Kategorije
Aktualno

Odličan koncert zbora i još bolje druženje u Društvenom centru Drenova

Koncert zbora MPZ Drenova uz gostovanje MPLZ Matko Laginja iz Klane ni kiša nije spriječila

U četvrtak, 7. srpnja 2022. usprkos kiši, koncert je, umjesto u dvorištu, održan u prostorijama Društvenog centra Drenova s početkom u 19:30 sati.

Koncert je vodila maestra Nedjeljka Srebovt, a pratnja na klavinovi bio je Mladen Žmak. MPZ Drenove je koncert započeo izvedbom pjesme Drenova, a nastavio izvedbama Jalta, Vjeruj u ljubav, Život je lijep i Djevojko mala.

Mješoviti pjevački zbor Drenova

Uz ove poznate pjesme zapjevala je i publika, a zbor nagradila zvučnim aplauzom.

Gosti iz Klane obučeni u tradicionalne zelene prsluke i uz pjesme Moje rodno selo, Sunce na Kvarneru, Mrkla noć i Niz široko polje razveselili su publiku sa zaista odličnom izvedbom.

U pauzi pred zajednički nastup predsjednica Mješovitog pjevačkog lovačkog zbora Matko Laginja iz Klane, gospođa Margareta Primc predstavila je njihovo tridesetogodišnje djelovanje, domaća kao i međunarodna gostovanja te priču kako su postali i ostali jedini lovački zbor u Hrvatskoj.

Mješoviti pjevački lovački zbor Matko Laginja Klana

Nakon razmjene prigodnih darova zborovi su otpjevali tri zajedničke pjesme – Milost, Oda radosti i Brala Jana kapini.

Uz odlično pjevanje i dobre vibracije službeni dio koncerta je završio uz zaključak da ovakav zajednički nastup svakako treba ponoviti.

Nakon službenog dijela pjevači su se družili uz piće i slasne zalogaje koje su napravile vrijedne članice MPZ Drenova. Druženje, pjesma i veselje još je dugo odzvanjalo Društvenim centrom Drenova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)