Kategorije
Aktualno

Odlična atmosfera na otvorenju izložbe

U petak smo imali priliku uživati u autorskim fotografijama Borislava Božića i Petra Fabijana

Petak, 21. listopada 2022. godine u Društvenom centru Drenova u 17 sati predstavljen je model upravljanja za razdoblje od 2023.do 2025. godine. Model su predstavili Damir Medved, predsjednik Udruge Bez granica i Igor Bajok iz Udruge Smart. Na projektu Društvenog centra Drenova partner je i Grad Rijeka, a odličnu suradnju imamo s Odjelom za kulturu. Pročelnik Ivan Šarar vrlo pohvalno osvrnuo se na rad ekipe i partnera projekta DCD-a.

Nakon službenog dijela događanja, a u sklopu manifestacije Dani drenjule 2022. predsjednica Udruge Dren, Vesna Lukanović otvorila je izložbu autorskih fotografija pod nazivom DRENOVA i predstavila fotografe.

Petar Fabijan rekao je nekoliko riječi o sebi i svojem fotografskom radu, neiscrpnoj inspiraciji koja ga veže za njegovu Drenovu, a prof. Borislav Božić je osim osvrta na svoj bogati fotografski rad pojasnio što je to camera obscura i kako se takvom tehnikom fotografira.

Bilo je sjajno vidjeti na velikim ekranima, kako je to lijepo rekao prof. Božić, dijalog dva fotografa – jedan u boji, a drugi crno-bijeli.

Posjetitelji su uživali u sjajnim fotografijama, ukusnim zalogajima i odličnoj atmosferi.


Lenta DCD partneri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)