Kategorije
Aktualno

Volimo matineje s animiranim filmovima

Dječje kino u Društvenom centru Drenova u suradnji s Animafestom i Liburnia Film Festivalom

Dječje kino u Društvenom centru Drenova u suradnji s Animafestom i Liburnia Film Festivalom

Baš nam je bilo super u subotu 12. studenog 2022. u 11 sati. Djeca su bila odlična kao i uvijek, komentirala su redom animirane filmove i sve pametno zapažala. Male mudre glavice odabrale su i omiljeni film. Jelena Androić oduševila se dječjim opažanjem i zaključila da su djeca najbolja publika. Potpuno se slažemo s Jelenom!

Gledali smo Koyu i neuhvatljivi papir, a djeca su se pitala kako će Koya uhvatiti papir da bi mogao crtati. Kako ga je uhvatio pitate? Pa napravio je od ljepljivog papira paukovu mrežu.

Gospodin Noć ima slobodan dan je bio nekako za razmišljanje, a Zmaj je dobio puno komentara. Djeca su zapažala od kojeg materijala su napravljeni animirani likovi, što znače oblaci i hoće li dječak i njegov zmaj pronaći djeda. Jako lijepa priča o zmaju, dječaku i njegovom djedu.

Film Kuc-Kuc poveo nas je u morski svijet mašte i njegove stanovnike – životinje. Pogađali smo tko sve od njih kuca na prozor podmornice. Mitch-Match je priča o šibicama i nogometu pa je tijekom filma bilo puno ovacija i navijanja.

Animirani film Oblačno bio je zanimljiv do samog kraja kada je neočekivano divovska planina otpuhala oblak koji je smetao malom gospodinu da se sunča.

A film Princ Ki-Ki-Do dobio je najviše glasova kao najbolji. Možda zato jer svi mi volimo biti junaci i spašavati životinje. A priznat ću vam da je i meni bio najdraži…

Nastavak revije animiranih filmova imamo već ovaj utorak 15. studenog 2022. u 17:30 sati, a na redu su Igubukine priče.

Ulaz je slobodan! Vidimo se!


Lenta DCD partneri

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)